MEDLEMSFORDELE

Som medlem af Orientalsk DanseUnion opnår du en masse medlemsfordele:

#1 Medlemsbladet udkommer 3-4 gange årligt. Som medlem får du gratis adgang til det digitale online medlemsblad spækket med både aktuelle nyheder og baggrundsartikler, debatter og gode råd til bl.a. syning af kostumer og kunstnerisk improvisation og udtryk. Bladet kan tilgås fra både mobiltelefon, tablet og computer.

#2 Digitale nyhedsbreve bliver med jævne mellemrum udsendt til alle medlemmer. Som medlem kan du indrykke en annonce og få dit budskab ud til mange på én gang.

#3 Orientalske fester og events – ODU sørger for rammerne og at alle interne og eksterne aftaler kommer i stand. Du skal som medlem blot tilmelde dig og møde op.

#4 Orientalske afdansningsballer og haflaer – arrangeres i både København og Jylland, og med tiden i det øvrige land. Som medlem får du adgang til nedsat pris – i nogle tilfælde er det helt gratis.

#5 Fotografering – som noget nyt, tilbydes optrædende medlemmer at få taget still-billeder i pausen ved ODUs arrangementer – ganske gratis.

#6 Støtte til andre organisationer og samarbejde med mavedanserforeninger i Danmark. Som medlem er du med til at støtte bl.a. Danish Open Bellydance og Oriental Dance Festival Denmark. ODU bidrager med sponsorgaver og er tilstede med en bod i bazaren.

#7 Underviserlisten – det er gratis for medlemmer at blive en del af underviserlisten på ODUs hjemmeside.

#8 Annoncering – et medlemskab giver nedsat pris for annoncering i medlemsblad, nyhedsbreve og på ODUs hjemmeside.

#9 Kalenderen – det er også gratis for medlemmer at få sit arrangement i kalenderen på ODUs hjemmeside.

#10 Som medlem har du mulighed for at deltage aktivt i ODUs arbejde – det er på ulønnet og frivillig basis, men til gengæld bliver du rig på oplevelser.

 

Læs mere om hvordan du indmelder dig i Orientalsk DanseUnion her.

Med tiden håber vi at kunne tilbyde vores medlemmer yderligere fordele, og vi har altid mange planer og ideer på tegnebrættet. Har du idéer, hører vi naturligvis gerne fra dig: Forslag, ris og ros kan sendes til formand@odu.dk.