DOF SKOLE FOR ORIENTALSK DANS v/ Suzzane Sofia Potempa

[:da]Suzz rød 12

Suzzane Sofia Potempa har undervist i mavedans siden 1989.

Skolen garanterer for den faglige og pædagogiske kvalitet og arbejder under devisen “kvalitet fremfor kvantitet”.

I undervisningen skabes der stemninger og følelser i et smukt orientalsk indrettet lokale, der også inspirerer kreativitet og livsglæde. Der er fokus på en fantastisk god motion, sunde og spændende bevægelser, der giver styrke, smidighed, en god koordination, balance, kropsbevidsthed og en flot kropsholdning.

Der er fokus på, at man udvikler sin kreativitet og personlighed på en sjov og sund måde. Der er seriøs træning, men ikke uden humor.

Man får en undervisning, hvor man både lærer og straks kan anvende, det man har lært.

At individuelle hensyn tilgodeses. Der er rummelighed og plads til alle – uanset alder. Der er undervisning for deltagere, der ønsker motion. Der er undervisning for deltagere, der har ambitioner.

Musikken der anvendes er inspirerende for krop og sjæl

Musikken og viden herom er essentielt for at kunne danse. Man får en ny og spændende viden om dansen, musikken og kulturhistorien fra Mellemøsten og Nordafrika.

Man er altid velkommen. Der er et højt serviceniveau og et højt informationsniveau. Der er en ligeværdig behandling, uanset om man er begynder eller en professionel danser.

Når man går til mavedans i Dof Skole for Orientalsk Dans, støtter man samtidigt undervisningen af socialt udsatte indvandre- og flygtningekvinder.

På billederne ses Suzzane Sofia Potempa (Foto: Stella Dea Jensen).

 

Dof Skole for Orientalsk Dans v/ Suzzane Sofia Potempa

VerdensKulturCentret,
Nørre Alle 7,
2200 København N.

Tlf: 60638403
Mail: Suzzane.potempa@gmail.com

www.orientalskdans.dk

 

Suzz rød 11

 [:]