GALLERI

ODU Hafla, den 2. december 2018

Orientalsk DanseUnion afholdte i samarbejde med De Orientalske Dansere Djursland og Orientalsk Dans Randers Julehafla i UnderVærket, Randers den 2. december 2018. Alle fotos er taget af fotograf Jørgen Diswal. Billederne, som ses i dette album, er komprimerede i størrelsen. Vi gør opmærksom på, at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Var du én af de optrædende, giver vi dig mulighed for at få originalbillederne af dig selv tilsendt. Send en mail til Jørgen Diswal på diswal@mail.dk med navn og nummer, og du vil snarest herefter modtage originalbillederne direkte i din mailbox.

ODU Hafla, den 6. maj 2018

Orientalsk DanseUnion afholdte Prismen på Amager den 6. maj 2018. Alle fotos i dette album er taget af fotograf Kinne Bassett. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte Kinne Bassett på kinneb@gmail.com eller Orientalsk DanseUnion.

ODU Afdansningsbal, den 21. april 2018

Orientalsk DanseUnion afholdt Orientalsk Afdansningsbal i Rosenbæk Huset i Odense, lørdag den 21. april 2018. Var du én af de optrædende, giver vi dig mulighed for at få originalbillederne af dig selv tilsendt. Send en mail til webmaster@odu.dk med navn og nummer, og du vil snarest herefter modtage originalbillederne direkte i din mailbox - uden beregning. Det samme gælder for grupper. Alle fotos er taget af fotograf Jorgen Diswal. Billederne, som ses i dette album, er komprimerede i størrelsen. Vi gør opmærksom på, at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album.

ODU Fest, den 24. februar 2018

Her ses billeder af de optrædende - og et par af stemningen - ved ODU Festen, som blev afholdt den 24. februar 2018 i Kulturanstalten på Vesterbro i København. Fotograf: Kinne Bassett. Vi gør opmærksom på, at det i følge loven om ophavsret IKKE er tilladt at kopiere billederne uden forudindgået aftale med enten Orientalsk DanseUnion.

ODU Hafla, den 4. februar 2018

Orientalsk DanseUnion afholdte Hafla i Prismen den 4. februar 2018. Alle fotos i dette album er taget af fotograf Kinne Bassett. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte Kinne Bassett på kinneb@gmail.com eller Orientalsk DanseUnion.

ODU Hafla, den 2. december 2017

Orientalsk DanseUnion og RAKSA Aarhus Mavedanserforening afholdte lørdag den 2. december 2017 Julehafla i Aarhus. Var du én af de optrædende, giver vi dig mulighed for at få originalbillederne af dig selv tilsendt. Send en mail til webmaster@odu.dk med navn og nummer, og du vil snarest herefter modtage originalbillederne direkte i din mailbox - uden beregning. Ønsker du flere billeder af dig selv, kan vi formidle kontakten til fotografen, som du efterfølgende kan lave en individuel aftale med. Det samme gælder for grupper. Alle fotos er taget af fotograf Jørgen Diswal. Billederne, som ses i dette album, er komprimerede i størrelsen. Vi gør opmærksom på, at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album.

ODU Hafla, den 10. juni 2017

Orientalsk DanseUnion og Fredericia Mavedanserforening afholdte lørdag den 10. juni 2017 Hafla i Fredericia. Det er kun lykkedes os at samlet et par enkelte billeder fra dagen. Foto: Orientalsk DanseUnion. Vi gør opmærksom på, at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album.

ODU Hafla, den 14. maj 2017

Orientalsk DanseUnion afholdte Hafla i Prismen den 14. maj 2017. Alle fotos i dette album er taget af fotograf Kinne Bassett. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte Kinne Bassett på kinneb@gmail.com eller Orientalsk DanseUnion.

ODU Afdansningsbal, den 22. april 2017

Orientalsk DanseUnion afholdt Orientalsk Afdansningsbal i Telefonfabrikken i Søborg, lørdag den 22. april 2017. Alle fotos er taget af fotograferne Martin og Diana Wennerstrøm. Galleriet viser kun udvalgte billeder fra afdansningsballet. Ønsker du at bestille billeder fra afdansningsballet, kan fotograf Martin Wennerstrøm kontaktes på email kontakt@1bryllupsfoto.dk (www.1bryllupsfoto.dk). Vi gør opmærksom på, at det i følge loven om ophavsret, IKKE er tilladt at kopiere billeder fra denne side uden forudgående tilladelse fra fotografen. For at spare på pladsen på hjemmesiden er alle billeder i dette album i øvrigt blevet mindsket i forhold til de originale billeder.

ODU Hafla, den 29. januar 2017

Orientalsk DanseUnion afholdte Hafla i Valby Kulturhus den 29. januar 2017. Alle fotos i dette album er taget af fotograf Kinne Bassett. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte Kinne Bassett på kinneb@gmail.com eller Orientalsk DanseUnion.

ODU Julehafla, den 3. december 2016

Orientalsk DanseUnion afholdt Julehafla i Silkeborg, lørdag den 3. december 2016. Alle fotos er taget af fotograf Peter Brøgger. Peter Brøgger har oprettet en lukket FaceBook gruppe - hvor billederne også ligger - og hvorigennem det også er muligt at købe billeder. Facebook gruppen hedder - Foto mavedans Silkeborg December 2016. Send en SMS til 40 31 96 48 eller send til en mail til pbroe@live.dk. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album.

ODU Hafla, den 2. oktober 2016

Hafla er et hyggeligt og afslappet arrangement, hvor alle der har lyst kan give et nummer - uanset niveau. Alle fotos i dette album fra Hafla den 2. oktober 2016 er taget af fotograf Kinne Bassett - undtagen fotos fra Oriental Dance 'n Drums, som er fotograferet af Mikael Costa. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte fotografen på mail kinneb@gmail.com eller Orientalsk DanseUnion.

ODU Hafla, den 22. maj 2016

Hafla er et hyggeligt og afslappet arrangement, hvor alle der har lyst kan give et nummer - uanset niveau. Alle fotos i dette album fra Hafla d. 22. maj 2016 er taget af fotograf Kinne Bassett. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte fotografen eller Orientalsk DanseUnion. For at spare på pladsen på hjemmesiden er alle billeder i dette album i øvrigt blevet mindsket i forhold til de originale billeder.

ODU Afdansningsbal, den 16. april 2016

Orientalsk DanseUnion afholdt i samarbejde med Anni Brøgger og Ørkenroserne afdansningsbal på Amfi Scenen i Brædstrup, lørdag den 16. april 2016. Alle fotos er taget af fotograf Peter Brøgger. Galleriet viser kun udvalgte billeder fra afdansningsballet. Ønsker du at bestille billeder fra afdansningsballet, kan fotograf Peter Brøgger kontaktes på EMAIL pbroe@live.dk eller TEL 4031 9648. Vi gør opmærksom på, at det i følge loven om ophavsret, IKKE er tilladt at kopiere billeder fra denne side uden forudgående tilladelse fra fotografen. For at spare på pladsen på hjemmesiden er alle billeder i dette album i øvrigt blevet mindsket i forhold til de originale billeder.

« 1 af 2 »
« 1 af 2 »
ODU Afdansningsbal, den 15. marts 2015

Orientalsk DanseUnion afholdt i samarbejde med Natashia Ninet Hjelme afdansningsbal i Odense FORA 17:48, søndag den 15. marts 2015.
Alle fotos er taget af fotograf Claus Petersen. Vi gør opmærksom på, at det i følge loven om ophavsret, IKKE er tilladt at kopiere billeder fra denne side, uden forudgående tilladelse fra fotografen.

ODU Hafla, den 1. februar 2015

Hafla er et hyggeligt og afslappet arrangement, hvor alle der har lyst kan give et nummer - uanset niveau. Alle fotos i dette album fra Hafla d. 1. februar 2015 er taget af fotograf Kinne Bassett. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte fotografen eller Orientalsk DanseUnion.

ODU Hafla, den 28. september 2014

Hafla er et hyggeligt og afslappet arrangement, hvor alle der har lyst kan give et nummer - uanset niveau. Alle fotos i dette album fra Hafla den 28. september 2014 er taget af fotograf Erik Hansen. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte fotografen eller Orientalsk DanseUnion.

ODU Hafla, den 25. maj 2014

Hafla er et hyggeligt og afslappet arrangement, hvor alle der har lyst kan give et nummer - uanset niveau. Alle fotos i dette album fra Hafla d. 25. maj  2014, er taget Erik Hansen. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte fotografen eller Orientalsk DanseUnion.

ODU Afdansningsbal, den 3. maj 2014

Orientalsk Afdansningsbal afholdt d. 3. maj 2014 i samarbejde med Mavedansens Fremme. Alle fotos er taget af Susan. Tusind tak til alle dansere og tilskuere for den flotte opbakning til arrangementet.

ODU Hafla, den 23. februar 2014

Hafla er et hyggeligt og afslappet arrangement, hvor alle der har lyst kan give et nummer - uanset niveau. Alle fotos i dette album er fra Hafla den 23. februar 2014. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte Orientalsk DanseUnion.

ODU Jubilæum Show, den 25. januar 2014

Her kan du se en række billeder fra Orientalsk DanseUnions JubilæumShow, der blev afholdt den 25. januar 2014. Vi gør opmærksom på, at det i følge loven om ophavsret IKKE er tilladt at kopiere billeder fra denne side, uden forudindgået tilladelse fra Orientalsk DanseUnion.

ODU Hafla, den 29. september 2013

Hafla er et hyggeligt og afslappet arrangement, hvor alle der har lyst kan give et nummer - uanset niveau. Alle fotos i dette album fra Hafla d. 29. september 2013, er taget af Kinne Bassett. Vi gør opmærksom på at det ifølge loven om ophavsret ikke er tilladt at kopiere billeder fra dette album. Er du interesseret i nogle af billederne, er du velkommen til at kontakte fotografen eller Orientalsk DanseUnion.