SUPPLEANT DORRIT F. LADEFOGED

Dorrit Farida Bernhardine Blok Ladefoged, men kald mig bare Fahrida. Østjyde med stort J, født sommeren 1969 i Aarhus og har været lidt omkring inden Fredericia til sidst groede fast på mig. Et par kroniske sygdomme gør at jeg ikke er på arbejdsmarkedet men er ved at søge førtidspension. Tidligere har jeg arbejdet som butiksdekoratør, buschauffør og læst 2/3 af vejen til kemiingeniør inden sygdom stoppede mig.

Dansen er det der holder mig oppe når det ser aller sortest ud. Mit motto er ”Livsbekræftende dans” og det synes jeg at den orientalske dans er. Jeg har danset siden 1999, hvor jeg begyndte hos AzizA i Kolding og hos hende går jeg stadig når helbredet tillader det. 2007 begyndte jeg selv at undervise og i maj 2016 blev nogle af mine elever og enige om at starte vores egen mavedanseforening i Fredericia, så vi selv kunne bestemme og tilrettelægge.

Det er dansen der er i højsæde. Målet er at udbrede kendskabet og respekten for den Orientalske dans til så mange som muligt og om at give alle mulighed for at opleve den glæde dansen og samværet omkring dansen giver. Kvinder og mænd, tykke og tynde, høje og lave, alle skal være velkommen.