BESTYRELSESMEDLEM, SEKRETÆR RAGNHILD KALLEHAUGE

Ragnhild Kallehauge, født i 1955, bor på Fanø og arbejder på Fanø Turistbureau. Jeg har nok danset sådan omtrent 12-13 år. Sådan rigtig god bliver jeg aldrig, men det betyder ikke så meget for mig. Dét den orientalske dans giver mig er: glæde, energi, bedre form, glæde over min krop. Mavedansen er simpelthen mit åndehul i min til tider ret så travle hverdag. Og lige fra dag et har min ugentlig danseaften været hellig. Mavedansen er min terapi. Det er der jeg føler mig fri – virkelig som Ragnhild uden at skulle skjule noget som helst. I hvert fald når jeg øver.

Jeg ser gerne at de orientalske dansere her i Danmark bliver bedre og bedre til at “blande sig” – altså sådan at forstå, at vi suser lidt mere rundt i landet. Afstandene i Danmark er ikke så store. Og at vi støtter op om ODU. Bliver medlemmer og er aktive medlemmer, der kommer med ris og ros og med forslag til ting, der kan laves anderledes.

Lige nu er medlemstallet i ODU stærkt dalende – det er lidt skidt. Jeg synes det ville være rigtig dejligt hvis vi i bestyrelsen kunne få vendt det. Og det tror jeg faktisk på vi kan. Sådan lige så langsomt. Der er nogle tanker i gang.