SUPPLEANT KINNE BASSETT

Mit kunstner navn er Kinne B Dancer. Jeg har en Facebook profil med samme navn hvor jeg viser hvad jeg laver, arrangementer og poster indslag, som jeg kan lide eller synes er interessant.

Jeg er pensioneret pædagog, så jeg har nu tid til at involvere mig i en af mine store passioner- dans. For 17 år siden begyndte jeg til mavedans på en venindes opfordring. Det varede ikke længe, før jeg var solgt – på musikken, bevægelserne, improvisationen og sløret. Men selv om jeg kan synes, at kjolerne er flotte, var de ikke noget for mig! I min søgen efter et alternativ, fandt jeg American Tribal Style Belly Dance og kostumet var lige det jeg søgte! Men det viste sig, at dansen havde en lidt andet format. Da der ikke var nogen der underviste i det her i DK, måtte jeg vente et par år indtil Dud Muurmand sprang ud som Danmarks Tribal Dance dronning!

Jeg er med i gruppen Slagkraft, som består af 10-20 mennesker med trommer, hvor vi i Tribal gruppen danser til deres trommespil til udendørs arrangementer – byfester, gadefestivaler og Kulturhavn. Jeg har været med i Oriental Dance & Drums siden Marianne Mogensen startede gruppen for at deltage til Kulturhavn. Her er der plads til mange forskellige dansestile, hvor jeg bl.a. også udforsker Mellemøstlige og Nord Afrikanske folklore danse. Jeg har også et samarbejde med Mette Sorayo Svane hvor vi udforsker danse fra verdens sigøjner stammer og har også plads til fri fantasi i Gypsy stil.

Som medlem af bestyrelsen, vil jeg slå et slag for andre mavedanse stilarter og oprettelse af mavedanse kurser for børn.

På billedet ses Kinne B Dancer optræde med en pakistansk dans med Oriental Dance & Drums ved Kulturhavn 2016.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail