EVENTS

Som medlem er det gratis for dig at få dit arrangement i kalenderen.
Læs mere om hvordan du får dit arrangement i kalenderen her.

Se også Lena Astrids kalender på www.lenaastrid.dk
 

sep
29
lør
2018
Workshop med AzizA: Koreografi Det Bruunske Pakhus
sep 29 kl. 11:30 – 16:30
[:da]Workshop med AzizA: Koreografi[:] @ Det Bruunske Pakhus | Fredericia | Danmark

Dørene åbner 11.30
Senest tilmelding 21/9

Hvordan skaber man en koreografi, som fungerer?

At koreografere er en kreativ proces og en kunstart i sig selv og mange store dansestjerner samarbejder med koreografer, som skaber deres koreografier. Der er rigtigt mange overvejelser at gøre sig, når man kaster sig ud i at koreografere. Ofte er det marginaler, som gør forskellen på om en danser (og hendes koreografi) virkelig kommer udover scenekanten. Danser, koreografi, scenografi, kostume og musik skal udgøre en harmonisk helhed, hvor de enkelte elementer understøtter hinanden og forstærker det samlede udtryk. Denne harmoniske helhed resulterer i det, vi kender som “tilstedeværelse/nærvær på scenen” – eller “at brænde igennem”.

Gennem dette kursus videregiver Aziza de grundlæggende teknikker, håndgreb og overvejelser ligesom faldgruber udpeges og drøftes. Kurset vil bestå af en vekselvirkning med teoretiske overvejelser og praktiske øvelser, hvor vi omsætter lidt af den nye teori til praksis.

AzizA har arbejdet med orientalsk dans og koreografi siden 1989 og har gennem årene skabt flere hundrede koreografier. I 2009 koreograferede og instruerede hun danseforestillingen “I fuldmånens skær”, samt et par mindre forestillinger. Udover dans har AzizA modtaget dramaundervisning og medvirket i teaterforestillinger bl.a. Inger Birkestrøm Juuls eksperimenterende nyfortolkning af H.C. Andersens “De Vilde Svaner”, hvor AzizA havde en af hovedrollerne. AzizA er kendt som en af de få dansere i DK, som har skabt koreografier decideret målrettet en teaterscene.

Medbring papir/skrivemateriale hvis du har lyst til at lave notater, træningstøj, energi og masser af godt humør.

Pris: 300,- DKK
Pris FMF-medlemmer: 270,- DKK

Tilmelding foregår til foreningens formand, Amanda Bro på:
formand@fredericiamavedans.dk
Tilmeldingen er bindende, når der er modtaget en bekræftelsesmail herpå.

Vi forbeholder os retten til at aflyse workshoppen i tilfælde af for få tilmeldte.

Max antal deltagere: 30.

Sted: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia.
Mulighed for parkering ved ’Nørre voldgade’ og ’Ved Landsoldaten’, desuden større parkeringsforhold ’Ved Midtpunkt’, som er der, hvor Fakta er.
Workshoppen foregår på over etagen, hvor vi desuden har café området til rådighed til den halve times pause.

okt
1
man
2018
Ørkenrosernes Studietur til Rødehavet – Uge 40/2018 Hotel Grand Plaza
okt 1 – okt 7 heldags

ØRKENROSERNES STUDIETUR TIL RØDEHAVSKYSTEN, EGYPTEN. UGE 40

Tag med på Ørkenrosernes nye studietur til Rødehavet og forkæl dig selv med en uges danseoplevelser, spændende workshops, god mad, hyggeligt samvær og sol og varme. Vi byder på 3 spændende workshops med 3 lokale mavedansere, forskellige aftenshows, total selvforkælelse, Ørkenrose hygge og vi slutter ugen af med en fest og showaften. Har du lyst at shoppe, er her butikker med prof. kostumer, Basarer og 1001 nats stemning. Vi har fundet et lækkert Hotel syd for Hurgarda, med gode danse faciliteter, flere pools og egen strand lige ud til Rødehavet. Opholdet er med All inkl. så alt er betalt hjemmefra! Afgang fra både Billund og Kastrup.

Man kan snart læse alt om turen, priser, tilmelding m.m. på www.oerkenroserne.dk
Medlemsskab af Ørkenroserne ikke nødvendig. Alle danse interesserede er velkomne.

okt
11
tors
2018
Mavedans i Istanbul Orka Royal Hotel
okt 11 – okt 15 heldags

Mavedans i Istanbul!
Afrejse 11. – 15. oktober 2018

5 dage i vidunderlige Istanbul! Vi skal se Tyrkisk mavedans, en tur i hammam, i bazaren, danse, hygge, grine og være turister i dette overflødighedshorn af mangfoldige oplevelser.
Efter morgenmaden er der mavedans undervisning på hotellet 3 timer fredag, lørdag og søndag.
Hver dag undervises der i bevægelse, styrke og balance, der hjælper dig til at blive mere smidig og stærkere til at udføre mavedansteknikkerne når musikken spiller.
Lena Astrid underviser i smukke og spændende koreografier, og informerer undervejs om teoretiske og stilmæssige emner.
Vi får også lejlighed til at besøge den berømte Bella´s systue. Hun har mange smukke kostumer, som du kan få syet lige så de passer dig.

I år skal vi bo på et 4 stjernet hotel; Orka Royal Hotel. Beliggende i hjertet af den gamle bydel. Tæt på de historiske steder i Sultanahmet og ved Sirkeci stationen.
Hotellet har swimmingpool på taget, og en fantastisk udsigt over Bosphorus strædet, motionsrum og spa område vi frit kan benytte!

[Klik her og find flere informationer i folderen]

 

Kontakt

Pia Johannesen, mobil 26 73 32 42, mail: pia@piajohannesen.dk
Eller Lena Astrid, mobil 28 96 11 72, mail: lenalobo@hotmail.com

mde